Naast én met elkaar wonen in Reehof

In de wijk Parijsch in Culemborg komen in Reehof 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice. Ideaal voor starters én senioren.

Slim en heerlijk wonen

100% verkocht!

Op zoek naar een eerste woning, een volgende stap of juist een heerlijke plek voor je oude dag? De Smartwoningen en levensloopbestendige Smartwoningen zijn ideaal voor starters én senioren. Een betaalbaar woonconcept voor één- en tweepersoonshuishoudens. Na eerdere succesvolle lanceringen door heel Nederland komt het concept van Smartwoningen nu naar Culemborg!

Door efficiënt om te gaan met beschikbare ruimte zijn de Smartwoningen een aantrekkelijke manier van wonen. Succesvol in vele opzichten en binnenkort beschikbaar in de Culemborgse wijk Parijsch dankzij een samenwerking van CV Parijsch, Vastbouw, Timpaan en de Gemeente Culemborg. Het resultaat is een ambitieus project met 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice onder de naam Reehof.

Op 30 mei 2022 is de verkoop gestart. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

 

Blijf op de hoogte

De mallemolen van het leven

Reehof staat symbool voor het leven. De Smartwoningen zijn ideaal voor starters. Bomvol verwachtingen en enthousiast op weg naar een eerste grote stap in de vorm van een eigen huis. Een plek om te beginnen met bouwen aan een mooie toekomst.

Voor hen die één of meerdere stappen verder zijn bieden de levensloopbestendige Smartwoningen uitkomst. In deze woningen zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond aanwezig en daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren of gezinnen met een zorgbehoevend gezinslid.

En tot slot de hospice: wanneer het einde nadert en je nog één keer tevreden terugkijkt. De laatste dagen, weken of maanden kan men in Hospice Nocturn verblijven om zo lang mogelijk van de laatste momenten te genieten.

Reehof zorgt voor elkaar

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

Ramses Shaffy zong er over en drukte ons op het hart dat we ooit samen zouden komen. In Reehof komt iedereen samen. Meestal met een lach en soms ook met een traan. Waar het leven wordt gevierd, maar ook naar elkaar wordt omgekeken.

Ben jij als jonge Culemborger op zoek naar een mooie starterswoning en woon jij graag op een plek waar contact met je buren meer regel dan uitzondering is? Waar een ander helpen niet voelt als een opgave en waar jong en oud naar elkaar omkijken? De 16 Smartwoningen voor starters staan gezamenlijk op het erf met 4 levensloopbestendige Smartwoningen en de Hospice Nocturne. Een erf waar bewoners er samen voor zorgen dat er geen onkruid groeit, je bij buren kunt aankloppen voor een kopje suiker en je bovenal je eigen plekje hebt. Een plek om je toekomst te starten in Culemborg, waar jij mooie herinneringen hebt en er nog veel meer hoopt te maken.

Culemborg, jouw thuis

Gezellige binnenstad en prachtige omgeving

Verleidelijke stad aan de Lek. Loop door de binnenstad en val als een blok voor de historische gebouwen en de pittoreske straatjes. Als je goed kijkt kun je er nog delen van de oude stadsmuur vinden. Of wordt verliefd op de omgeving: wonderschone natuur waar je heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Bekijk onderweg de restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, waar veel bunkers en forten bewaard zijn gebleven. En breng een bezoekje aan Molen de Hoop, die nog steeds actief is en op windkracht graan tot meel maalt. In de molenwinkel kun je deze eigengemaakte brood-, koek- en cakemixen kopen.

Reehof ligt in de wijk Parijsch aan de Prijsseweg en hier vind je onder meer een supermarkt. Handig dichtbij voor je dagelijkse boodschappen. Het centrum van Culemborg is niet ver weg, met de fiets nog geen 10 minuten. Je vindt hier een veelzijdig aanbod van restaurants, (eet)cafés, brasseries en ijssalons. In de zomer is er buiten het centrum volop reuring bij de jachthaven aan de oevers van de Lek en in stadspark De Plantage. Hier ga je naartoe voor concerten of om optimaal te genieten van het lekkere weer.

Culemborg is de stad waar jij je thuisvoelt, met in Reehof straks een woning die helemaal van jou is.

Verbonden met de rest van Nederland

Uitstekend bereikbaar en deelmobiliteit

Culemborg heeft een NS-treinstation waar sprinters stoppen die rijden op het traject Utrecht - Culemborg - Geldermalsen. Vanuit Culemborg sta jij binnen 20 minuten op Utrecht Centraal. Daarnaast rijden in Culemborg bussen van Arriva die jou brengen naar steden als Tiel, Vianen en Leerdam.

Zelf rijden is ook een optie. Bijvoorbeeld met de deelauto-service van ‘OnzeAuto’. Iedere bewoner krijgt toegang tot de deelauto's. Met een zelf gekozen rijtegoed betaal je alleen voor het feitelijke gebruik.