Datum start verkoop bekend!

dinsdag 24 mei 2022

Goed nieuws! De datum start verkoop voor de 16 Smartwoningen en 4 levensloopbestendige Smartwoningen in Reehof is bekend. Zorg dat je online klaarzit of kom bij ons langs, zodat jij je kunt inschrijven voor dit mooie project in Culemborg. 

Start verkoop
Op maandag 30 mei 2022 start de verkoop. Vanaf 15.00 uur kun jij je online via de website inschrijven. Kom je liever bij ons langs? Dan ben je van harte welkom. Stel vragen, bekijk impressies en plattegronden en schrijf je direct in:

Datum: maandag 30 mei
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Het Atelier, Prijsseweg 14 A 3 (hoek Guus Toonenstraat)
Parkeren: voetbalvereniging Focus, vanwege drukte vragen wij indien mogelijk met de fiets te komen.

De inschrijfperiode loopt tot 7 juni 12.00 uur. Zorg dat je jezelf op tijd inschrijft, want het zou zonde zijn als je deze kans op een eigen koopwoning misloopt.

In Reehof woon je samen op een erf met je buren. De 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice komen er tot leven. Dat is naast handig ook enorm gezellig! Voorkom samen dat er onkruid groeit, leen een kopje suiker als je even zonder zit en geniet vooral van jouw eigen plekje. In Reehof woon je naast én met elkaar. Hier start jouw toekomst in Culemborg, waar jij mooie herinneringen hebt en er nog veel meer hoopt te maken.

Is Reehof dé plek waar straks jouw thuis is? Jouw eigen woning op deze mooie locatie in Culemborg. De 16 Smartwoningen worden KOOPstart aangeboden, zodat ook starters kans maken op een eigen woning. Kijk voor meer informatie op onze website en misschien tot ziens bij de start verkoop op maandag 30 mei! 

< Terug naar overzicht