Jouw huis, jouw thuis

Jouw eigen woning in Culemborg. Dat kan! Reehof biedt 16 Smartwoningen en 4 levensloopbestendige Smartwoningen. Ideaal voor starters én senioren.

Dit zijn Smartwoningen

Je eigen betaalbare grondgebonden woning. Ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens en voor jong én oud. Aan de voorkant bestaan de woningen uit een grote gevel van drielaags glas. Deze glazen gevel loopt door tot boven en over de gehele breedte van de woning. Dit zorgt voor veel lichtinval. Daarbij zijn de maatvoering en verhoudingen gerelateerd aan de ‘Gulden Snede’, wat een evenwichtig beeld geeft. Lees meer over de www.smartwoningen.nl.

De woningen zijn duurzaam, maken geen gebruik van gas en hebben zonnepanelen op het dak. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming- en koeling zorgen voor een aangenaam wooncomfort. Parkeren kan in speciale parkeerkoffers uit het zicht, op het eigen terrein of in de woonstraat. Een deelauto-concept waarbij je samen met buren auto’s deelt is onderdeel van het project.

De inrichting en bouw van de Smartwoningen, levensloopbestendige Smartwoningen en hospice creëert een gemeenschappelijk (binnen)gebied. Hierdoor ontstaat een gezamenlijk stukje grond met veel plek voor groen waar bewoners elkaar ontmoeten. Van elkaar kort groeten tot een gezellige buurtborrel op een mooie zomerse avond. In Reehof woon je niet alleen naast elkaar, maar ook mét elkaar.

Type: Smartwoning

Dé woning voor starters

Het basistype van deze rug-aan-rugwoningen is maar liefst 6 meter breed en heeft een grote glazen gevel. Goed voor veel lichtinval. De Smartwoningen zijn efficiënt ingericht: de open keuken geeft veel ruimte en onder de trap, eventueel af te sluiten met een trapkast, is voldoende bergruimte aanwezig. Op de standaard verdieping bevinden zich een royale slaapkamer en een badkamer met plek voor een tweede toilet en/of wastafel. Door het plaatsen van een muur in de hal kun je hier extra ruimte creëren, bijvoorbeeld voor een apart wasgedeelte.

Type Smartwoning impressies

Type Smartwoning plattegronden

Type: levensloopbestendige Smartwoning

Ideaal voor een volgende stap

Type Levenloopbestendige Smartwoning met op de begane grond het woongedeelte, badkamer en een aparte (slaap)kamer. Gecombineerd met een half open keuken, toilet en entree. Op de verdieping een extra kamer en de mogelijkheid voor nog een badkamer. Vanwege alle basisvoorzieningen op de begane grond is deze woning erg geschikt voor ouderen en ouders met bijvoorbeeld een zorgbehoevend kind.

Type levensloopbestendige Smartwoning impressies

Type levensloopbestendige Smartwoning plattegronden